Úvod
Klíčky Pórku Wolfberry BIO mají lehce cibulovou chuť a dodají tak říz jakémukoli pokrmu, který navíc hezky ozdobí. Při domácím klíčení budete mít téměř bez práce "továrnu na vitamíny" vždy po ruce. Tato jemně aromatická zelenina byla oblíbená už u starověkých národů. Obsahuje řadu minerálních látek, vitamínů, esenciálních látek, které se klíčením násobí.
Návod na klíčení:
• Semínka propláchněte vodou. Lehce navlhčené je vložte do klíčící nádoby.
• Semínka ponechte na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit.
• Rostlinky je potřeba pravidelně proplachovat (i kořínky ze spodní strany), abyste zabránili plísním (2-3x denně).
• První klíčky se objeví po 24 hodinách.
• Ke konzumaci jsou vhodné celé rostlinky včetně kořínků.
• Před konzumací klíčky opláchněte.
Jak konzumovat BIO pórek:
Klíčky lze přidávat do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky. Naklíčená semínka můžete jen tak pojídat samotná, přidávat je do hlavních jídel, polévek nebo do zeleninových salátů.
Semínka BIO pórku si můžete zasadit také do truhlíku či na zahrádku.
Země původu: Itálie