RESOURCE® Dessert Complete karamelový 4x125 ml

50101920

Potravina pro zvláštní lékařské účely

Skladem na e-shopu

185

Cena za 100 g: 37 Kč

O produktu

Resource® Dessert Complete je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely ve formě krému vhodná jako svačina mezi jídly. Resource® Dessert Complete je kompletní výživa k podávání lžičkou s vysokým obsahem energie a bílkovin.

Přípravek je vhodný:

  • při nechutenství
  • při zvýšené potřebě příjmu bílkovin
  • při žvýkacích a polykacích obtížích
  • při podvýživě a riziku podvýživy
  • jako příprava na operaci a v přípravě na rekonvalescenci.

V jednom kelímku (125 g) je 11 g bílkovin a energetická hodnota je 786/187 kJ/kcal. Lahodný krém s karamelovou příchutí.

Dávkování:

1-3 porce denně jako doplněk stravy nebo jako jediný zdroj výživy dle doporučení lékaře.

Nejlépe chutná chlazené. Neotevřené skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Složení:

Pitná voda, mléčné bílkoviny, glukózový sirup, řepkový olej, cukr, vláknina (fruktooligosacharidy, inulin), modifikovaný škrob, emulgátor (E 471), minerální látky (chlorid draselný, citronan draselný, sodné soli kyseliny fosforečné, citronan sodný, hořečnaté soli kyseliny citronové, oxid hořečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, fluorid sodný, jodid draselný, seleničitan sodný, chlorid chromitý a jeho hexahydrát, molybdenan sodný), barvivo (E 150d), vitaminy (C, E, niacin, kyselina pantothenová, B6, B1, B2, A, D, K, kyselina listová, biotin), zahušťovadlo (E 407), aromata. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT. Bez lepku.

Upozornění:

Musí být podáváno na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy. Potravina je vhodná jako jediný zdroj výživy. Vhodné od 3 let věku.

Parametry
Značka RESOURCE®
Produktová řada Dessert Complete
SUKL název RESOURCE DESSERT COMPLETE KARAMEL POR SOL 4X125G
Příchuť Karamel
Forma Nápoj
Věk dítěte od 3 let
EAN 7613035908260
SUKL kód 217129
Přílohy
Příbalová infomace PDF