Sanct Bernhard Kokosový cukr BIO 350 g

Potraviny a nápoje

Sanct Bernhard Kokosový cukr BIO je zcela přírodní nerafinovaný cukr. Má jemnou karamelovou příchuť a je pro tělo šetrnější alternativou bílého cukru.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu

50100801

Sanct Bernhard Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosových palem. Tento nektar se následně vaří, dokud se nevytvoří karamel. Karamelová hmota se po ztuhnutí rozdrtí na prášek. Výsledkem jsou přírodní zlatavé a jemně sladké krystalky s lehkým karamelovým nádechem. Oproti rafinovanému cukru obsahuje kokosový cukr řadu minerálů a cenných živin. Uvádí se, že ve srovnání s běžnými sladidly – řepným, třtinovým cukrem nebo medem -  má kokosový cukr výrazně nižší glykemický index, což je pro tělo výhodnější v souvislosti s produkcí insulínu a následným mechanismem ukládání tuků do organismu.

Použití:

Kokosový cukr můžeme dle své fantazie využít v kuchyni do pečení, je vhodný k ochucení cereálií, k oslazení horkých i studených nápojů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.