Úvod
Wolfberry Agáve sirup BIO je sladidlo, které se získává poměrně zdlouhavým procesem nařezávání rostliny agáve. Ze šťávy, která se každý den pečlivě sbírá, se odpařováním při teplotě do 48°C vyrábí sirup. Má jantarovou barvu a konzistenci řidší než med. Tento sirup má větší sladivost než rafinovaný cukr, takže jeho spotřeba je daleko nižší než u klasického cukru. Agáve sirup Wolfberry je vhodný pro diabetiky a vegany, kteří ho používají místo medu. Má velmi jemnou, lehce karamelovou chuť. Je vyráběn v BIO kvalitě.
Hlavní vlastnosti:
- přírodní sladidlo z agáve
- BIO kvalita
- vysoká sladivost
- nízký glykemický index
- jemná, karamelová chuť
Použití
Sirup z agáve oceníte v teplé i studené kuchyni. Velmi dobře se rozpouští, takže se hodí nejen jako sladidlo do čaje a kávy, ale také do různých zálivek. Výborný je v marinádách na maso, v cukrářských výrobcích nebo ho můžete použít jako pojivo pro cereální výrobky.