Wolfberry Sirup z ječného sladu BIO obsahuje lehce vstřebatelné cukry ve formě maltózy a glukózy, minerální látky a vitamíny. Sirup z ječného sladu má asi o polovinu menší sladivost než běžný cukr a dá se perfektně kombinovat i s jinými sladidly. Vyrábí se rozemletím klíčících zrn nebo již hotového sladu, jejich následným zahříváním společně s vodou, scezením a finálním odpařením nadbytečné vody. Sirup má barvu i konzistenci medu a příjemnou, typicky sladovou chuť. Obsahuje lepek.
Použití :
Sirup z ječného sladu výborně chutná ve studených i teplých nápojích, na slazených kaších, cereáliích, palačinkách, jogurtech, v zálivkách do salátů. Můžete ho používat i na marinády na grilovaná masa a zeleninu.
Složení:
BIO ječný slad; BIO citrónová šťáva.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie: 1550 kJ / 571 kcal; Tuky: 0.1 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 88 g – z toho cukry 88 g; Bílkoviny: 4.5 g; Sůl: 0.125 g; Vláknina: 0 g.
Země původu: Holandsko