Kosmetika

Labello Pink Watermelon & Pomegranate balzám na rty 7 g

Značka: LABELLO

Ochrana a jemná péče o rty s vůní melounu a granátového jablka. Poskytuje intenzivní celodenní hydrataci. Rty budou jemné, lesklé a provoněné.

NAVÍC Nivea nákupní síťovka Při nákupu produktů značky Nivea nebo Labello v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Nivea nákupní síťovku za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Labello Pink Watermelon & Pomegranate balzám na rty 7 g

50113681

Úvod

Pokožka rtů patří k nejjemnějším částem lidského těla. Pečujte o ni a chraňte ji před nepříznivými vnějšími vlivy. Používejte voňavý balzám na rty Labellino, který rty intenzivně hydratuje po celý den. Po nanesení budou rty lesklé a provoněné letní nasládlou vůní melounu a granátového jablka.

Výsledek:

  • hydratuje a zjemňuje rty
  • chrání před vnějšími vlivy
  • dodává rtům lesk a sladkou ovocnou vůni

Složení

Balzám na rty tvoří směs aktivních látek, jež se starají o pravidelnou a dlouhotrvající intenzivní hydrataci. Rty jsou velmi jemné a potřebují šetrnou péči. Po nanesení balzámu se budou krásně lesknout a budou svěže vonět ovocným aromatem vodního melounu a granátového jablka.


Použití

Aplikujte kdykoliv během dne dle potřeby. Naneste v dostatečném množství po celé ploše rtů a pak rty obtiskněte, abyste balzám rovnoměrně rozprostřeli a vytvořili ucelenou ochrannou a lesklou vrstvičku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.