Kosmetika

Nivea Hyaluron Cellular Filler remodelační dvoufázový olejový elixír 30 ml

Značka: NIVEA

Vzpruží pleť a napomáhá aktivaci pleťových buněk. Rozzářená a pružná pleť díky přirozené kyselině hyaluronové, která poskytuje důkladnou hydrataci.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Nivea a Labello v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Hyaluron Cellular Filler remodelační dvoufázový olejový elixír 30 ml

50113673

Úvod

Olejový elixír vstříkne do Vaší pleti kapku mládí a krásy. Nivea vytvořila remodelační dvoufázový olejový elixír, který pomocí svých jedinečných aktivních látek dodá pokožce pružnost a rozzářený vzhled. Pravidelným používáním docílíte aktivace pleťových buněk k přirozené tvorbě kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu. Tyto složky jsou základem pružné a svěží pokožky.

Výsledek:

  • pleť je pružnější a zářivější
  • podporuje pleťové buňky k přirozené produkci kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu
  • důkladně vyživuje pokožku

Složení

Remodelační dvoufázový elixír obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek, které při pravidelném používání působí na pleťové buňky. Ty jsou podporovány k tomu, aby si samy produkovaly kyselinu hyaluronovou, kolagen a elastin. Přirozeně tím napomáhají zlepšení pružnosti a pevnosti pleti.


Použití

Olejíček používejte denně na suchou a čistou pokožku. Naneste v menším množství a rovnoměrně rozetřete po pleti. Nechejte vstřebat. Vyhněte se kontaktu s očním okolím.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.