Úvod
Wolfberry Karob svatojánský chléb BIO obsahuje celou řadu vitaminů skupiny B, velké množství vápníku a draslíku. V karobu se nachází téměř 40 % vlákniny. Karob má výrazně nasládlou chuť, nemusíte ho doslazovat a jeho vůně je často přirovnávaná vůni datlí. Karob oproti kakau neobsahuje žádný kofein a teobromin. Také v něm nenajdete žádný lepek.
Použití:
Karob dokáže plně nahradit kakao, je výborný v mléku, kaších, pudincích. Můžete ho přidávat do buchet, cukroví, zákusků, zmrzlin a dalších dezertů.
Složení:
Rozemletý lusk a dužina plodu karobu BIO.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie. 1011 kJ/241 kcal; Tuky: 0.7 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g; Sacharidy: 49 g – z toho cukry 40.5 g; Bílkoviny: 4.6 g. Sůl: 0.09 g; Vláknina: 10.0 g.
Země původu: Itálie