Mladý kokos BIO kokosový ocet je velmi bohatý na minerály, aminokyseliny a má nízký glykemický index. Pokud je v láhvi zákal, není na škodu. Jedná se o mateční kulturu - shluk prospěšných mikroorganismů, proteinů a enzymů. Je produktem ekologického zemědělství. Kokosové ořechy se pěstují na BIO farmách, kde jsou sklízeny ručně.
Použití:
Kokosový ocet můžete používat při vaření všude tam, kde běžný ocet. Hodí se do salátů, dresinků, dipů. Má ideální kyselost, proto chutná výtečně. Zároveň vám pomůže při úklidu v domácnosti. Při detoxikaci si dejte půl hodiny před každým jídlem lžíci kokosového octu rozmíchaného ve sklenici vody.
Složení:
Přirozeně vyzrálý kokosový nektar v BIO kvalitě.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 27kJ/6,4kcal. Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 1,3 g z toho cukry: 1 g. Bílkoviny: 0,3 g. Sůl: 0 g.
Země původu: Srí Lanka