DietLine Protein 20 Omeleta s bylinkami 3x30 g

Potraviny a nápoje

Značka: DIETLINE
Vaječná omeleta pomáhá navýšit bílkoviny v celodenním jídelníčku. Jejich dostatečný příjem je důležitý, zvláště pokud se snažíte zredukovat svou váhu.
Skladem na e-shopu
nebo okamžitě k rezervaci v 0 lékárnách
119 ušetříte 30 Kč

Původní cena 149 Kč sleva 20%

Cena za 100 g: 132 Kč

O produktu

50117879

Vaječná omeleta pomáhá navýšit bílkoviny v celodenním jídelníčku. Jejich dostatečný příjem je důležitý, zvláště pokud se snažíte zredukovat svou váhu. Bílkoviny Vám pomohou udržet svalovou hmotu, a navíc po nich budete mít hlad později než po jídle složeném ze sacharidů. DietLine Protein 20 Omeleta je příjemně ochucena bylinkami a obsahuje 20 g nejhodnotnějších bílkovin pro lidskou výživu. Jsou to bílkoviny vaječné a mléčné ve výhodném poměru. Omeleta je zdrojem základních minerálů vápníku hořčíku a fosforu.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá navýšit příjem bílkovin
  • obsahuje vápník, hořčík a fosfor
  • snadná příprava a výtečná chuť

Složení

Vaječný bílek a žloutek v prášku (41 %), mléčné bílkoviny (emulgátor: slunečnicový lecitin), cibule (12 %), byliny a koření [(pažitka (1,6 %), kurkuma, česnek, černý pepř)], sůl, protispékavá látka (uhličitan hořečnatý), maltodextrin, vitamin B6. Energetická hodnota 1 porce: 454 kJ/107 kcal.

Použití

Obsah sáčku roztřepejte v šejkru se 140 ml vody a pozvolna zahřívejte na pánvi s nepřilnavým povrchem. Dopřejte si 1-2 sáčky za den.

Upozornění

Upozornění pro alergiky: obsahuje mléko a vejce. Není určeno osobám mladším 18 let.

O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.